dinsdag 18 april 2017

Sidetable met glasplaat

Koop of Verkoop glas sidetable op Marktplaats. Vind sidetable glas metaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. FYN Kathy - Wandtafel - Glas - Chroom.


Het ruw afgewerkte tafelblad van hout met daarop een glasplaat , geeft een stoere . Prachtige sidetable met gouden onderstel en dikke, geharde glasplaat. Lijkt erg op de sidetable van het welbekende merk Richmon. De sidetable Cindy is gemaakt van gepolijste nikkel met een verhard glasplaat en facet randen. Een sidetable of haltafel snel en online bestellen?


LUMZ levert een ruime hoeveelheid sidetables. Aantal: 1Productnaasidetable met glasplaatAfmeting: B1x Dx H82Materiaal: Blokjeshout met glasConditie: NieuwTer waarde van: . Als je er van bovenaf op kijkt zie je wat . Ben jij op zoek naar een gloednieuwe sidetable? Het onderstel is verchroomd en . Deze sidetable is geheel vervaardig uit resthout.


Sidetable glas Clear Club. Moderne en stijlvolle sidetable van chroom en glas. Met deze sidetable geef je de hal of woonkamer een luxe uitstraling. Een betaalbaar design item ! Op Speurders vind je Industriele sidetable root teak glasplaat. Bij Teakea kan je terrecht voor de mooiste meubelen uit bestaande woonseries, of nieuwe ontwerpen rechtstreeks uit de meubelmakerij.


Deze set is gemaakt van smeedijzer en de kleur is antraciet. VoordeelZowel landelijk als modern past deze set prima in elk interieur. Wandtafel Sevilla is een luchtige tafel van natuurlijke materialen. In diverse kleuren in standaard , . Glazen side table met een helder bovenblad en zwart gelakte tussenbladen in 10mm gehard glas. Dit model is verkrijgbaar op maat.


Dit houdt in wat deze week nog voorradig is, . Bamboo Duo (incl. glasplaat ). Bovenplaat van gehard glas (mm). Keuze uit diverse kleuren glas. Ook is het mogelijk om een bijpassende glasplaat. De tafels kunnen op verschillende.


Nice living, de voordelige online shop voor al uw landelijke vintage stoer en sober teak en industriele meubels. Een compleet interieur shop. Porsche 9Vkrukastafel side table met een ø45cm glazen bladstandaard uitgevoerd.


In overleg zijn er andere diameter glasplaten. Inclusief geïntegreerde flesopener. Afgewerkt in blanke lak, waardoor de natuurlijke aluminiumkleur nog goed zichtbaar is.


Unieke console gemaakt van teak wortel met glasplaat. Leuk om neer te zetten als haltafel. Ik mocht voor iemand een side-table maken voor achter de bank met een metalen.


De glasplaat is uiteraard van gehard glas zodat dit niet makkelijk breekt. Gehard glas of gelaagd glas ? Vidre levert douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels. Vidre, glas voor interieur en exterieur! De beste tweedehands sidetable glas resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Bekijk hier ons aanbod van sidetables wandtafels in zoals landelijke- industriële- en. Ook zijn er eventueel glasplaten op maat leverbaar welke op uw houten . Koop makkelijk en snel uw goedkope sidetable bij Nieuwedesignmeubels. Schitterende en unieke sidetable , gemaakt van stukken massief wortelhout. De top is een facet geslepen glasplaat.


Geef je sidetable een designerlook met marmerfolie. Haal de glasplaat los van de tafel, bedek deze met bijvoorbeeld behang met een marmeren print. Bijzettafel Antigua met glasplaat.


Eventueel met glasplaat leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts