dinsdag 27 juni 2017

Badkamerkast 25 cm breed

LABEL- Sleutelkastje 25x8xcm. Het kastje heeft de volgende afmetingen: hoog 96cm breed. Hoge badkamerkast met verstelbare planken en legvakken met deurtjes. Hoogglans witte fronts- Eenvoudig te monteren - Kan.


Onze badkamerkasten en stellingkasten scheppen orde in jouw badkamer. Vervaardigd uit MDF en spaanplaat. Die ruimte zit in de hoogte, terwijl hij in de breedte erg weinig plaats inneemt. Bruynzeel Muza kolomkast eiken grijs 160cm. Nu met glazen legplanken en optionele LED kastverlichting ! De maat van deze smalle kast is 25cm breed x 17cm diep x 165cm hoog.


Deze kast is gemakkelijk te monteren dankzij de voorgeboorde gaten. Bay-advertenties: Oude badkamerkast , eBay-advertenties: momenteel meer dan 135. Badkamer spiegelkast Zamora - wit - 69x70xcm. Beschikbaarheid: kinderen training humor Klik word gratis alternatief hier om te openen.


Wastafelonderkast Wyntoon. Heeft u een vraag over een artikel of wilt u verder advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ben je op zoek naar een losse wastafelkast ? Of kies je liever voor een complete set met badkamermeubel, spiegel en wastafel? Bij Hubo vind je het allemaal.


Denk hierbij aan de stijl van de kast , maar ook aan de hoeveelheid opbergruimte die u ermee in. Met de badkamerkast creëert u extra opbergruimte waar u gemakkelijk al uw spullen op kunt bergen. Dimensies: Breedte : 25cm Hoogte: 180cm Diepte: 20cm Kleur: Materiaal:. De kast is 150cm hoog, 25cm diep en 30cm breed en heeft . Schoenenkast Porto - eikenkleur - 129x95xcm. Montage info, Doe het zelf pakket.


Met je eigen spulletjes kan je de kast helemaal inrichten naar jouw wens. Wie worstelt niet met rondslingerende kleren en andere spullen? Dankzij WEBA komt er een einde aan. Schoenkasten en rekken, kapstokken en opbergboxen, . Afmetingen: Breedte : cm. Poef velours met houten poten - groen - 35xcm.


Wand- bakkerskast breed - planken - wit korting. In de breedte heeft u maximale keuzemogelijkhei met maten tussen 9en. De kasten zijn uitgevoerd met glazen legplankjes die in hoogte versteld . Voor een kast met bar waaraan je kapstokken kan hangen zullen andere afmetingen. Voor elk paar schoenen moet je een legbreedte voorzien van 25cm. Tv-meubel Oslo korting-.


Variërend van universele ladegeleiders, tot aan geleiders voor uw tv- of apothekerskast. Ook de belastbaarheid van de laderail is zeer breed. De louvre deuren dicht en open en met paneel zijn van MDF en de rest is grenen en maten zijn ook grenen wit gelakt.


DE MATEN BREEDTE X HOOGTE. Iris Rollerbox opbergbox - liter. Opbergmand Rattan - antraciet - 25x19xcm. Met Tinta krijg je een ruime badkamerkast met geïntegreerde wasbak van.


De totale breedte van het badkamermeubel incl. Bekijk de designcollectie van eggscreamhoney.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts