woensdag 28 juni 2017

Glazen bijzettafel

Vele aanbiedingen bij bol. Vind glazen bijzettafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het originele ontwerp uit … € 900.


Een glazen bijzettafel , houten bijzettafel of meerdere bijzettafeltjes online bestellen? Online webshop voor glazen tafels. Diverse afmetingen en glaskleur.


Bezoek onze winkel in Zutphen of Veenendaal of shop uw nieuwe bijzettafel online! Bij Xenos vind je voor elke stijl een geschikt tafeltje vanaf €99. Bijzettafeltjes zijn onmisbaar in elk interieur. Bekijk snel alle bijzettafeltjes op Xenos.


De ideale toevoeging voor je woonkamer: een bijzettafel! Set bijzettafels Nilla II (2-delig). Voeg toe aan bestelling vraag stellen. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Glazen bijzettafel Arnett met metalen frame.


Het gehard glazen tafelblad is bevestigd . Helderr, een merk van glazen meubels en woonaccessoires. Een echt familiebedrijf dat er bewust voor gekozen heeft om alle producten in Nederland te . Een stabiele designvolle bijzettafel met een verchroomde poot en een zeer fraai glazen blad. Deze ronde glazen bijzettafel van staal en glas is ontworpen door het Italiaanse designhuis BRAID Concept. Prachtig door de eenvoud van het ontwerp en . Kom gerust eens langs in onze showroom! Ideaal tafeltje om leuke plantjes op te zetten of als bijzettafel.


Zoek niet verder, bezoek Vidre Glastoepassingen! De Circle bijzettafels bestaan uit een helder glazen blad en voet. De buis tussen blad en voet is leverbaar in chroom en RVS. De dikte van de buis is cm.


Een mooie salontafel bestaande uit twee glazen platen met vergulde spiegelranden en poten. Een bijzettafel zorgt ervoor dat je altijd je drankje kwijt kunt in je zithoek en kleedt daarnaast je. Die vind je zeker bij Aktie Wonen. Bezoek snel onze site of onze showroom in Zevenaar, Gelderland.


De Nero bijzettafel is een stijlvolle en stevige bijzettafel. Het metalen frame in de kleur messing en de twee glasplaten geven deze bijzettafel een stoere look. Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje? Ronde of kleine salontafel kopen?


Combineer vooral verschillende materialen en vormen! Verkopen, Kopen, Ruilen, Ontmoeten. We hebben er allemaal wel minimaal een in onze woonkamer staan: een bijzettafeltje.


NL, jouw online woonwarenhuis met een persoonlijke service. For U is een in hoogte instelbare glazen bijzettafel. Door het flexibele ontwerp is de For U ideaal voor gebruik in een foyer, woonkamer of lounge. Design bijzettafel van glas en acrylaat (plexiglas). Model The Hague Blad facet geslepen glas 8mm.


JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse soorten en maten. Ga je voor een strakke, moderne salontafel die je mooi kunt . Het aluminium frame in combinatie met het glazen blad geeft de . Bottle Stool bijzettafeltje met wijnfles houder Pode. Canna rond bijzettafeltje Leolux. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bij Glassdesign vindt u een glazen salontafel voor elk budget.


Laat u verleiden door ons aanbod of ga voor een glazen bijzettafel op maat. Rond glazen bijzettafel ZaZa van Cascando heeft een strak, praktisch design uiterlijk. De Zaza-tafel is leverbaar in uitvoeringen.


Gebruikte bijzettafel met een glazen topblad Ø80cm en aluminium poot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts