vrijdag 9 juni 2017

Brocante buffetkast

Vind brocante buffetkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zeer veel mooie oude brocante buffetkasten origineel van het inboedelhuis. Een brocante buffetkast is een prachtig meubelstuk bij een landelijke inrichting.


Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde kasten.

Deze hebben wij in de vorm van opbergkasten, buffetkasten , dressoirs en . De brocante buffetkasten hebben allemaal een speciale uitstraling. De ene kast is meer getekend door oudheid dan de ander. Maar dat maakt een kast zo . Bent u op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels neem dan een kijkje in onze brocante webwinkel.


Deze buffetkast heeft onderin veel bergruimte . Brocante buffetkast in landelijk wit. Mooie antieke buffetkast , deze is gerestyled met de Chalk Paint van Annie Sloan in de kleuren Antibes Green met Lem Lem.

Hoogte: 2cmBreedte: 117 . Deze kast is geschilderd met een prachtige krijtverf en afgewerkt met een beschermlaag. Binnenkant van de onderkant is . De kast heeft een erg mooie kleur en zorgt voor een brocante sfeer in uw woonkamer. Groot assortiment brocante en antieke meubels in Waddinxveen. Uw servies en glazen zien er nog mooier uit in een opgeknapte antieke buffetkast. Prachtige brocante Buffetkast met oude details.


Is op verschillende plekken doorgeschuurd voor een brocante effect. Afmetingen:Zou ook bezorgd kunnen . Deze massief grenen kast is geschilderd in de kleur wit, maar heeft wel hier en daar kleine beschadigingen. Compleet gerestylde buffetkast.


In opdracht bewerkt: Oude buffetkast , bestaande uit en losse onder- en bovenkast. De binnenkant van de bovenkastjes . Te koop bij de Annie Sloan winkel in Nijkerk. Van Dijk en Ko heeft een enorme loods vol brocante , antiek, vintage en industriële kasten. Je vind er commodes, winkelkasten, Hongaarse kasten, buffetkasten , .

Ik wilde jullie nog bedanken voor de . Gispen archiefkast kantoor industrieel dokterskast buffetkast medicijn linnenkast vintage. Meer informatie aanvragen Reserveer dit product. Grote brocante buffetkast in originele verf. Beide delen hebben legplanken en zorgen voor voldoende bergruimte. Geef een landelijke stijl aan je interieur met een brocante buffetkast , deurs linnenkast of maak je eetkamer compleet met een klepbank.


De kleur heeft een brocante uitstaling en is . Fraaie strak vormgegeven brocante kast van eikenhout en geschilderd in Paris Grey (lichtgrijs). Het bovenblad van de onderkast, de bovenkast en de knoppen . Deze brocante grenen buffetkast blank hout is voorzien van glazen ruiten, waardoor je mooie of dierbare spullen zichtbaar kan neerzetten. Alle meubels zijn in de winkel. Leuke buffetkastIn de kleur Oud Wit1x 1x cm. Jammer, dit product is niet meer verkrijgbaar.


Franse brocante buffetkast. Hij is gestraal dus ideaal . Iedere dag krijgen we nieuwe leveringen binnen. Van theelepeltje tot buffetkast. Meubelcollectie Leicester is een compleet woonprogramma met prachtige shutter deurtjes. De grenen meubelen worden . Choose your language: bekijk onze.


TV uitzending RTLWoontips bekijk onze Bedrijfsvideo Volg ons op. Stoere shabby brocante buffetkast , ideaal als je weinig ruimte hebt en toch een mooie landelijke of shabby inrichting wilt hebben. Een mooi bescheiden formaat met prachtige patine. Kijk op onze site voor meer . Schitterende antieke gerestylde buffetkast.


Met veel mooie details: o. Sierlijke hoge decoratieve kast! Op Maat massief oud Grenen SIDETABLE of EETTAFEL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts