donderdag 2 april 2015

Antieke ronde eettafel

Wil je je eigen openklapbare tafel voor naar buiten maken? Ewoud toont je hoe precies dit zelf aan te. Dan ben je bij Leen Bakker aan het goede adres. Hier vind je vele tuintafels in verschillende stijlen.


Bestel nu online je tuintafel! Van picknicktafel tot tuintafeltje: bij GAMMA vindt u de mooiste tuintafels. Of maakt u liever zelf een steigerhouten tuintafel?


Deze klaptafel heeft een stijlvol en tijdloos ontwerp en is perfect tijdens het picknicken, feestjes of kampeertochtjes. Met een totale lengte van 1. Op de klaptafel voor je staat een dienblad met een mok. Op een van de twee stoelen ligt . Vergelijk handige klaptafels, vouwtafels opvouwbare campingtafels en profiteer van de laagste. Klaptafel voor buiten 1cm HDPE wit.


De klaptafel Mammut is geschikt voor elke mogelijke ruimte, ook voor buiten. Hij kan worden gebruikt als tuintafel of als balkontafel. Zo kun je gaan voor bijvoorbeeld een vierkante klaptafel voor buiten van teak hout of juist een inklapbare tuintafel met een kunststof blad. En ze zijn er niet alleen in lelijk plastic of gammel hout voor in de tuin. Mavita Dames Colsjaal by Seeberger voor 3€ online kopen.


Levering binnen 1-werkdagen, met 1dagen om te ruilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts