donderdag 16 april 2015

Sloophout salontafel

Vind salontafel sloophout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze salontafel in antieke stijl is een tijdloze accessoire voor je huis.


Het massief houten tafelblad geeft je een stabiel en . Je kunt op het grote tafelblad van alles kwijt. Er zitten diverse soorten hout in . Standaard wordt de salontafel geleverd in ongeveer de uitvoering zoals op de afbeelding. Retro salontafel die een mooi teakhouten tafelblad heeft.


Salontafel van gekleurd hout. Daardoor heeft de tafel een stoere uitstraling en past die goed bij andere teak meubels. Gemaakt van sloophout uit India. In iedere maat verkrijgbaar . Alle soorten tafels van eiken, steigerhout en sloophout.


Al onze tafels zoals salontafels en bijzettafels zijn schitterende producten die door onze meubelmakers . Blad zijdig te gebruiken. Op foto en ziet u een salontafel van sloophout met onbewerkt stalen poten in u-vorm. Deze tafel kost € 8in de afmeting 1x cm.


Zware salontafel sloophout. Terug naar alle projecten. Het blad is gemaakt van sloophouten balken (onbewerkt).


Verder heeft de tafel een matzwart gespoten . Stel zelf je meubel geheel naar eigen smaak samen. Indiase salontafel of ook wel koffietafel genoemd van sloophout. Bijzettafel van gekleurd sloophout. Andere afmetingen en kleuren mogelijk. Bij Hedi vindt u ambachtelijke, eerlijke en handgemaakte meubels, allemaal van gebruikt hout gemaakt.


Wij maken houten meubels van onder andere sloophout , steigerhout en. Robuuste salontafel van sloophout balken met 5cm dik blad en houten poten. Massief vuren salontafel met een blad van sloophout. Onderstel met gedraaide poot.


De salontafel is tijdloos en past in iedere woonkamer. Verkrijgbaar in: Staal ( eventueel gepoedercoat), Roestvrij staal. Bladen verkrijgbaar in: vernist sloophout. De onderkant is roestbruin van kleur. Stijlvol en tijdloze tafel voor in uw woonkamer.


Stoer industrieele industriele salontafel van sloophout 40cm totale hoogte Mat gelakt (Eventueel ook in andere kleuren beschikbaar) Stalen frame afgewerkt met . Wij zijn absoluut fan van sloophout ! Super stoer en ook nog eens mega duurzaam. Een echte eye-catcher in je woonkamer. In alle formaten leverbaar. Het sloophout kun je zelf samenstellen, en tevens ook met legplank leverbaar.


Sloophout salontafel van gerecycled grenenhout wat in de olie is gezet. Vertoef even in New York met de salontafel Times Square. Het mooie mozaïkpatroon zorgt er voor dat de sloophouten salontafel een uniek uiterlijk heeft Zoek . Industriële salontafel met steigerhout blad en robuust onderstel. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren.


Klik op één van de afbeeldingen voor een grotere weergave. Gerealiseerd door: WP Webdesigner. Parka ronde salontafel 70cm - Zwart. Moderne salontafel van deze tijd. Deze is gemaakt van sloophout en heeft lades.


Door de geleefde uitstraling past deze tafel in bijna ieder interieur. Een mooie stevige en vooral robuuste salontafel gemaakt van oud hout. Al onze salontafels zijn gemaakt van gerecycled hout en hebben daardoor een. Onze meubelmakers in Colombia kunnen een salontafel volledig op maat en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts