woensdag 1 april 2015

Bijzettafel teakhout

Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen . Voor iedereen een voordeel. Mooie handgemaakte bijzettafel met teak houten blad en ijzeren poten.


Doordat het blad wel drie centimeter dik is heeft de tafel een robuuste uitstraling. Bijzettafel Marivan (set van 3) Interwonen Bijzettafel. Het bijzettafeltje teak heeft een geweldige uitstraling! De tafel heeft prachtige houtnerven. Een bijzettafel van teakhout, koop je natuurlijk bij Xenos.


Een groot deel van deze collectie salontafel en bijzettafels is op voorraad. De afwerking van deze teakhouten salontafels kan naar wens worden uitgevoerd. Waarom een onopvallende bijzettafel kopen als er zo veel schitterende. Verrijk je interieur met een paar bijzettafels.


Net als honderden anderen slagen voor bijzettafels in één van onze winkels? Trendy meubelen en toch de scherpste prijs! Dit handige bijzettafeltje vind je bij Leen Bakker!


Deze unieke bijzettafel is gemaakt van gecertificeerd teak hout uit Indonesie, met deze tafel brengt u de natuur in uw huis,ook te . Teak root tafeltje, 30x30xcm. Hieronder ziet u onze collectie . Bij deze verkopen we onze salon/ bijzettafel Deze is uit teakhout en in uitstekende staat. Afmetingen: 60cm op 90cm en 46cm hoog Doe gerust een bod ! Dit ronde tafeltje van PTMD is handig voor het neerzetten van eten en drinken . Een ideale bijzettafel voor in een landelijk interieur! Deze ronde bijzettafel is gemaakt van teakhout , heeft sierlijk gedraaide pootjes en een opstaande rand.


Nog op zoek naar een bijzettafel bij je tuinstoelen of loungeset? Bij Overstock Garden vind je een enorme keuze aan leuke, moderne en landelijke bijzettafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts