woensdag 29 april 2015

Ronde salontafel

Houten kubus gemaakt uit massief eiken hout. Deze eiken kubus onder verstek kan geheel naar wens gebruikt worden als tafel naast een bank, beeldsokkel, . Dit is de ultieme klok wekker voor een stoere en moderne slaapkamer. De vierkante vorm, de houten look en het . Vanwege huisdieren (fretten) heb ik die echter liever niet direct op de vloer staan en daarom overweeg ik om een eiken kubus van . Bij het kopen van teakhouten en eiken meubelen moet er op verschillende aspecten worden gelet.

Ik zal eerst even kort ingaan op het verschil . Prachtige massief eiken bijzettafel met handgesculpteerde bloemen met invloed van Art Deco stijl (zeer strak) in de rand en poten. Bijzettafel Jens heeft een stijlvolle kubusvorm en is grijseiken van kleur. Je vindt dit decoratieve tafeltje bij Leen Bakker. Bruce-Springsteen gitaarkast.


Boekenkastje, teak en eiken. Wandkast, gelakt multiplex met massief . Deze robuuste bijzettafels zijn geschaafde houten blokken van massief eiken.

Deze worden gezaagd uit de kern van de eikenboom. Een stoer, robuust en multifunctioneel meubel dat zich in ieder interieur thuis voelt. Met de kubussen van Easy Floors kun je alle kanten op. Bovendien zijn ze ook nog eens mooi vormgegeven. Deze salontafel is gemaakt van mm dik staal en voorzien van een mm dik eiken blad.


Het blad is behandeld met een transparante olie ter bescherming . Geef een reactie Reactie annuleren. Hier ziet u hoe een massief eiken kubus gebalsemd wordt. Wilt u iemand een uniek cadeau schenken?


Een cadeau dat ze niet snel zullen vergeten? Misschien is een wijnboom dan wel iets voor u. Dit kleine kunstwerk met eiken frame heeft een abstracte uitstraling door zijn kubusvorm. Wij hebben diverse soorten massieve kubussen te koop in onze webshop! Onze eikenhouten kubussen.


Grote kubuswandrek eiken look €45. De blokken uit één stuk massief eiken hout zijn leverbaar in verschillende lengte en. In plaats van boeken planken bieden deze .

Mobiele boomstam met meerdere functies. Handig als bijzet tafel of kruk bij de eettafel. Multifunctioneel en makkelijk te verplaatsen. Meubelmakerij en interieurbouw. Het eiken blok past zowel in . Massief frans eiken kubus voorzien van wielen.


Te gebruiken als bijzettafel maar kan ook als krukje gebruikt worden in een uitvaartcentrum. Kubus of salontafel met tafelbladen in massief eikenhout uit de Cube-collectie. Dit meubel kan dienst doen als salontafel, nachttafeltje of bijzettafel. Brooklyn,tv,kast,tv-kasten,dresoir,tv,dressoirs,eiken,railway,bruin,tv,meubel,17 cm. Te zien in onze winkel in Rotterdam.


Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Eiken hout met een basic lak afwerking. Gebruikte bartafel Kubus massief eiken. Blad heeft een lichte kras op het blad . Weer iets moois van hout voor binnen, voor de familie Beijer maakten we deze massief eiken kubussen voorzien van wieltjes.


Leuk als bijzettafeltje of krukje! Op aanvraag leverbaar in onbehandeld eiken (doorgaande lamel, mm. dik). De groeilamp bevat grond en zaailingen die erin groeien. De peer wordt op een eiken kubus geplaatst. Afmetingen van de kubus:.


Salontafel stalen kubus met eiken Salontafels Stoere salontafel met kubus frame van stalen koker. Met deze eiken kubusset versier je je saaie, kale wand. Deze set bestaat uit kubussen in verschillende maten, waarbij de grootste een afmeting van 60x. Een eiken kubus of een houten zuil is een natuurproduct.


Geen blokken zijn hetzelfde. Met een eiken plantenbak kiest u voor een rustieke uitstraling. De TW Kubus eiken plantenbak wordt met de hand op maat gemaakt en dat ziet u ook terug in de . De woonwinkel in omgeving Nijmegen, Wijchen en Gennep waar u terecht kunt voor al uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts