maandag 16 november 2015

Marktplaats eetkamerstoelen 6

Heeft u een hoge eettafel bar in de keuken? Plaats er dan gezellig barkrukken omheen. Zo kan u even lekker zitten, een krantje lezen, een broodje eten, . Afgedekt met een mango-houten bla is deze grijze CHABLIS hoge tafel vergezeld van krukjes in dezelfde tinten.


Deze praktische en gezellige hoge tafel zal . Hoge tafel voor de particuliere handel en gastronomie. Super prijs en vele kleuren om uit te kiezen. Koop uw tafels direct bij de fabrikant.


Krukken huren voor een speciale gelegenheid? Wij bieden klassieke, trendy en eenvoudige (bar) krukken aan. U kunt direct online barkrukken huren! Steigerhouten bartafel van nieuw steigerhout Betalen bij levering Uitstekende. We kunnen tevens ook bijpassende steigerhouten krukken met of zonder . Naast het gebruik van de barkruk in de keuken en het kookeiland zien we ook steeds vaker klanten langskomen die een hoge eettafel hebben waarvoor zij . Van houten barkrukken tot moderne barstoelen, voor gezellig tafelen.


Een kruk met een hoge of lage rug? Laat u adviseren over de mogelijkheden van bartafels en barstoelen en wat de beste oplossing voor uw eetkamer is! Hoge bartafel industrieel is perfect te combineren met een stel vintage barkrukken met rugleuning of zonder rugleuning.


Leuke hoge tafel bar van eikenhout met vier bijpassende krukken. De hoge bar/ tafel is 1cm lang, cm breed en 1cm hoog. Het zitvlak van de krukken is . Bekijk onze Hoge Tafels 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts