dinsdag 3 november 2015

Oude eettafels hout

En soms bestaat de tafel uit planken van meerdere gelijmde latjes. Gemaakt van Stadshout Iepen. Prachtig model, afgewerkt met tweecomponenten monocoat olie. Iepen is een ringporige houtsoort. Groeiringen opvallend door de grote vroeghoutvaten wat het hout een aantrekkelijke vlamtekening, .

Wij leveren unieke, op maat gemaakte boomstam eettafels van massief houten boomstambladen. Industrieel interieur op maat, winkel inrichting, industriële tafel , eettafel op maat, unieke tafel op maat, tafel op maat, boomstamtafel, stamtafel, . Nederlandse bomen en ha design maakt je tafel of plantenbak op maat zoals jij dat wilt. Onbekant en ongewaterd iepen eettafel. Het adres voor een handgemaakte unieke tafel ! Altijd ruim bijzondere tafels op voorraad!


Wij werken alleen met lokaal hout!

Aktiviteitekommisje Nyegea انځور. Dikke iepen boomstamtafel met stalen x-poot. Grote eiken boomstamtafel met olie afgewerkt Massief iepen boomstamtafel van boomstamtafel. Afmeting: 120x70x31cm (lxbxh). Materiaal: massief zebrano en mdf.


Eettafel met bijpassende salontafel. EETTAFEL IEPENHOUT OP GEOXIDEERD STALEN FRAME. Alle Rechten Voorbehouden. Deze pin is ontdekt door Natuurlijktafelen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Dit is een bookmatched iepen tafel , waarbij de boom door de lengte door midden is gezaagd en is opengevouwen, waardoor er een gespiegelde tekening is . In nauw overleg met Theo Hoek van het gelijknamige theehuis in Schipluiden is door Theo Ruigrok een tafel ontworpen en gerealiseerd van . Een flinke tafel heeft een stevige basis nodig. Het massieve Hollandse iepenhout wordt gedragen door een stalen onderstel. In alle ontwerpen van Ronald .

Een op maat gemaakte salontafel van Nederlands iepen. De opdrachtgevers voor deze tafel kwamen met een idee dat zij ergens anders gezien hadden. De tafelpoten zouden door het blad heen moeten. Verlengbare iepen eettafel. Ga voor de Manhattan Bridge eettafel in je moderne woonkamer.


Hierdoor heeft de tafel een stoere maar warme uitstraling. Deze tafel stond in een galerie in Leiden. Hij staat prachtig in een . Ovale- iepen - eettafel -met-hooi-trog.


Houten tafels is van onze specialiteiten. Schitterende ovale iepen eettafel met hooi trog onder het bla een uniek ontwerp . Jonas tafel mogelijk in twee uitvoeringen: de standaard en. Een eettafel met stalen onderstel op maat gemaakt vindt u zeker bij Leven.


Een Hollands iepen eettafel met stalen onderstel en in Nederland . Behandeld tegen vlekken met behoud van pure uitstraling. Deze set tafels bestaat uit een bijzettafel, twee salontafels en een eettafel. De bladen zijn gemaakt van gewaterd iepen , afkomstig van de bomen die op de . Eerlijk Europees hout uit.


Samen met u bespreken we uw wensen ten aanzien van de tafel en van het hout. Ronde TAFEL van IEPENHOUT en een industrieel onderstel . Als je op zoek bent naar een eettafel met karakter, dan ben je bij de Dutchbone Crude tafel aan het juiste adres! Het tafelblad bestaat uit gerecycled iepenhout, . De Bruges rechthoekige eettafel is een tafel in gerecycleerd hout afgedekt met een volgens een Versailles-parketmotief samengesteld blad. Beste allemaal, Dit voorjaar heb ik ergens een partij iepen op de koop weten te tikken. Ik wilde er een tafel van maken.


Grote eettafel gemaakt uit twee delen Hollandse iep uit stam. Boomstamtafel iepen -hout. Moderne eettafels en klassieke eettafels op maat. Diverse tinten en kleuren mogelijk. Afspreken bij u thuis voor advies mogelijk.


Kom eens een kijkje nemen in onze . Tafel gemaakt van iepenhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts