donderdag 12 november 2015

Salontafel van sloophout

Vind salontafel sloophout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze salontafel in antieke stijl is een tijdloze accessoire voor je huis.


Het massief houten tafelblad geeft je een stabiel en . Robuuste salontafel van oud sloophout op maat en kleur gemaakt en natuurlijk goed in de lak gezet, naar keuze met zijdeglans of . Retro salontafel die een mooi teakhouten tafelblad heeft.

Daardoor heeft de tafel een stoere uitstraling en past die goed bij andere teak meubels. Standaard wordt de salontafel geleverd in ongeveer de uitvoering zoals op de afbeelding. Je kunt op het grote tafelblad van alles kwijt.


Salontafel van gekleurd hout. Er zitten diverse soorten hout in . Enricomaatmeubelen maakt al meer dan jaar meubelen op maat. Wij geven hieronder enkele.


Het blad van elke tafel is uniek van kleur.

De onderkant is roestbruin van kleur. Rond tafelblad sloophout met houten rand. Ronde tafel sloophout rvs rand en middenpoot. In alle formaten leverbaar.


Het sloophout kun je zelf samenstellen, en tevens ook met legplank leverbaar. Interieurstyling, Binnenhuisdecoratie, Home Deco, Huisstijlen. Stoere industriele salontafel met een doorleefd ingelegd blad en een . Blad zijdig te gebruiken. Indiase salontafel of ook wel koffietafel genoemd van sloophout.


Moderne salontafel van deze tijd. Deze is gemaakt van sloophout en heeft lades. Deze kist is gemaakt van sloophout en is gemaakt naar model van een oude vervoerskist.


De kist staat op wieltjes en doet dienst als salontafel met handige . Het tafeltje is gemaakt van mango hout, een hardhout soort die . De salontafel is tijdloos en past in iedere woonkamer. Verkrijgbaar in: Staal ( eventueel gepoedercoat), Roestvrij staal. Bladen verkrijgbaar in: vernist sloophout.


Deze mooie salontafel zijn voorzien van een mooi kleurrijk blad en dat gemaakt is van gerecycled oud hout.

Houten salontafel , geleef met oud sloophouten blad (lengte en breedte 10 hoogte cm). Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Stalen x onderstel met geschuurd sloophout. Wilt u hier meer over weten?


Afmetingen: 70cm x 54cm x H54cm. Wij raden aan om de bank voor gebruik in een twee laags olie-was . Industrieel onderstel met mozaïek sloophouten bovenblad. Stel zelf je meubel geheel naar eigen smaak samen. Deze tafel heeft een rustiek blad van sloophout en valt in een stalen onderstel, die is behandeld met een speciale techniek voor een fraai effect. Ecosia gebruikt de advertentie-opbrengsten van je zoekopdrachten om bomen te planten, daar, waar ze het hardst nodig zijn.


Door met Ecosia te zoeken . In iedere maat verkrijgbaar . Massief vuren salontafel met een blad van sloophout. Stijlvol en tijdloze tafel voor in uw woonkamer. Onderstel met gedraaide poot. Industriële salontafel met steigerhout blad en robuust onderstel. Parka ronde salontafel 70cm - Zwart.


Sloophout breed tafelblad. Andere afmetingen en kleuren mogelijk. Bijzettafel van gekleurd sloophout. Mooie en originele salontafel met steigerhouten inleg, type Houston. Steigerhout en sloophout zijn ontzettend trendy.


Bijvoorbeeld een salontafel met versleten verfsporen kan een speels en warm contrast . Al onze salontafels zijn gemaakt van gerecycled hout en hebben daardoor een. Onze meubelmakers in Colombia kunnen een salontafel volledig op maat en . Deze pin is ontdekt door erica huber. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts