dinsdag 10 november 2015

Statafelhoes wit

Vind statafelhoes wit op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze statafelhoes is uitgevoerd in stretch en wordt strak om de tafel getrokken. De statafelhoes bestaat voor uit polyester en uit spandex, is kreukvrij . Met deze statafelhoes kleed je een statafel mooi en netjes aan.


Statafelhoes Stretch 80cm Wit (stuks). Op zoek naar mooie witte stretch statafelhoesen voor uw feest of walking diner? Zakelijk in uw huisstijl kleur of baby blauw en baby roze voor uw babyshower. Keurige Witte stretchrok voor over een statafel. Geef aan welke dag u de witte stretchrok wilt huren.


De volgende dag retourneren is . Geschikt voor statafels van x 120cm. Vanaf € 100(Incl. BTW) Gegevens. De prijzen zijn voor het gebruik van dag.


Bekijk dit product en meer HH . Elke dag extra betaalt u per dag per artikel. Deze hoezen zijn geschikt voor statafels doorsnede cm. Hoes inclusief statafel € 14. Geef je feestje extra flair met onze statafelrok (ken).


De witte kleur blijft mooi wit ook na . Te combineren met onze topcovers of led statafels! Deze mooie statafelhoezen zijn geschikt voor ronde statafels. De tafel hoezen zijn gemaakt van stretch stof, dit geeft de tafels een moderne en stijlvolle . Prijs inclusief waskosten. Gelieve uur op voorhand te bestellen. Van: Tot: Let op: je kan de datums . U heeft daar dus geen werk aan.


Nu ook verkrijgbaar bij Top-partytenshop. Tafelrok wit voor uw statafel! In winkelmand Toon Details . Ideaal te combineren met onze andere frisse kleuren. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering . Bezoek onze website om dit item te bekijken en te reserveren. Koop je gadgets voor tuin en terras eenvoudig bestel je statafel online.


De weergegeven prijzen zijn exclusief transport en eventuele schoonmaakkosten. Aantal: Dit product wordt niet los . Er zijn nog geen beoordelingen. Stof: Poly - Jersey, 1 Polyester.


De hoezen geven een nette uitstraling aan uw tafels en zijn geschikt voor bruiloften,. Of je nou voor een bedrijfsuitje of voor een borrelavond een statafelhoes huurt, wij zorgen. Makkelijk witte statafelrok huren . Stijlvolle statafelhoes voorzien van ritssluiting.


Verkrijgbaar in vele kleuren. Gegarandeerd kleurvast, goed wasbaar, kreukvrij en slijtvast. De inrichting van uw feestje krijgt een chique boost. Uitvoering: het onderstel en het blad zijn in de kleur wit. Het bovenblad is voorzien van een stootran is hitte- en . Met een goede statafelrok kunt u ieder feest opfleuren en iedere gelegenheid een.


Witte statafelrokken kunt u het beste alleen wassen met . Op werkdagen voor 14u besteld = volgende werkdag geleverd! Dit is al mogelijk vanaf stuk. Huur prijs per stuk € 25.


Samba stretch statafelhoes wit D2. Ben je op zoek naar hoogwaardig en stijlvol textiel voor jouw hotel, restaurant, café of bar? Dan ben je aan het juiste adres bij het bekende bedrijf Dena. Je krijgt een statafelhoes inclusief tophoes in dezelfde kleur.


Bistrotafel vouwbaar metaal wit 70x50cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts