dinsdag 15 augustus 2017

Industriele salontafel op wielen

Vind industriele salontafel op wielen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar een industriële salontafel ? Bezoek dan eens de website of showroom van Aktie Wonen.


Wanneer je een plek wilt creëren om je spullen neer te zetten is deze trolley . Salontafel Kesp is een stoere industriële salontafel gemaakt van oude, . De steigerhouten salontafel Licht bestaat uit uniek badding hout en industriële wielen. De salontafel is handig voor de lectuur of een dienblad vol hapjes: de . Deze salontafel heeft een industriële stijl en straalt een vintage charme uit dat . Exclusieve vintage houten salontafel. Deze industriële salontafel op wielen is voorzien van gietijzeren wielen en applicaties.


Mooie salontafel van eiken op industriële wielen. Zwarte salontafel op wielen met opbergvakken op de wielen zit een rem om de. Industriële salontafel op wielen. Robuuste en industriele salontafel op wielen.


De grote ijzeren wielen maken deze salontafel industrieel, net als het zwart ijzeren frame. Bekijk het complete aanbod op Gusj. Salontafels in vintage, moderne of klassieke stijl, in verschillende kleuren en materies:.


Vierkante salontafel met onmerkbare schuif, dus ook te gebruiken als kist. Bij de productcategorie Tafels, vind je hippe Tafels. De Tafels worden altijd gratis thuisbezorgd voor ook nog eens de laagste prijs.


De dikte van de tafel is cm. Er zitten grote wielen onder, waarvan met rem. De afmetingen zijn 1x. Met zijn leren bekleding en zijn stoere wielen is dit een industriële salontafel van een heel eigenwijze soort.


En soort zoekt soort zeggen ze toch? Het Houtje - woonwebwinkel. BETAAL NOOIT TEVEEL-NE PAYEZ PAS TROP-DONT PAY TOO MUCH ! De zwenkwielen hebben een rem. Deze wielen geven de salontafel een extra stoer en industrieel karakter. Tussen de industriële buizen zweeft een extra . Dit betreft een nieuw product.


Wat een stoere industriële salontafel is dit! Het massief houten blad is helemaal kaal geschuurd en onbehandeld gelaten. Daarna zijn de vier oude . Afgewerkt met rubio monocoat olie in de kleur pure. Afmetingen 140x85x(lXBXH). Click photo for more details.


Of kies voor een salontafel met wielen , zodat u deze eenvoudig verplaatst binnen . Of ga je toch voor de industriele salontafel met wielen ? Veel van de tafels in het uitgebreide LUMZ-assortiment zijn uitgevoerd in een combinatie van materialen. De industriele wielen kunnen een prachtige stoere uitstraling aan uw salontafel geven. Ook de designwielen kunnen een prachtige uitstraling aan een moderne.


ARIA pallet salontafel met grote wielen. JAZZ industriële salontafel met oud industrieel hout mm. Heb jij een industriële loft? Stoere industriële tafel in een raw-zwarte kleur en afwerking.


De tafel heeft twee wielen , waardoor deze industriële salontafel ook nog e. Steenschot houten salontafel op wielen Seth. L 80cm B 68cm H 28cm (inclusief de wielen ) wielen draaibaar (kunnen niet vastgezet worden) af te halen . Verkocht Tafelblad is een ± 3jaar oude deur. Optioneel: vlekvrije behandeling voor tafelbla . Ga voor een houten industriële salontafel. Geeft je huis of kantoor een nieuwe uitstraling! S6exclusieve vintage houten salontafel.


Een industriële salontafel uit onze collectie is. Deze zijn voorzien van metalen wielen in de stijl van een mijnwagen. Sorteer op populariteit, Sorteren. Stevig industriële sidetable.


Salon tafelblad ( wielen nog niet gemonteerd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts