maandag 7 augustus 2017

Industriele sidetable

Koop of Verkoop industriele op Marktplaats. Vind sidetable industrieel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met name tafels en salontafels maar ook de sidetables die er industrieel uitzien kan gezegd worden dat deze zijn eigen identiteit heeft.


Of je nou een witte, grijze.

Sidetable met onderplank industrieel vintage. De combinatie van het metalen frame en het gerecyclede hout geeft deze sidetable een stoer . Bekijk het assortiment en maak je keuze! Dit model combineert mooi met onze andere meubels van oud teak of een maatwerk tafel van oud eiken. Vele aanbiedingen bij bol.


Lisomme industriële sidetable Vic - Hout - B1x Hx Dcm. Deze sidetable van de Vic collectie van Lisomme is gemaakt van eikenhout met een laagje .

Zoekt u een industriële wandtafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Product omschrijvingindustriele sidetable. Het frame is van zwart gespoten staalKleur: zwart . Zorgt u zelf voor de kastplanken, dan kunt u bij ons terecht voor een uw industrieel sidetable frame, het . Industrieel frame voor een sidetable of roomdivider. Specialist in landelijke en industriële sidetables.


De sidetable is gemaakt van metaal met een houten bovenblad. Hoe leuk is deze sidetable ! Het warme steigerhout gecombineerd met het stoere staal geeft sidetable Ben een prachtige uitstraling. Kleur, Metaal is antraciet en het . Bij Houtvision stel je zelf je sidetable samen.


Met keuze uit tientallen houtsoorten zit er voor iedere smaak wat bij, of je nu . Een sidetable of haltafel snel en online bestellen? Mobiele industriele sidetable.

Het mode roodbruine hout steekt mooi af tegen het gr. Doordat het hout haaks gezaagd is ontstaan de . Deze Vic industriële sidetable is een prachtige toevoeging voor in jouw huis! Het stalen stalen kuis maakt hem echt af! Af te halen in ons magazijn in Nieuw-Vennep.


Standaard jaar CBW garantie. Met ingelegde planken voor een mooi karakteristiek uiterlijk. Robuuste sidetables op maat voor u gemaakt. Woonserie Mascio towerliving.


Als U zoekt naar extra opslagruimte en een esthetische toevoeging aan uw industriele decoratie, is de industriele sidetable de ideale oplossing. Deze industriële sidetable heeft een blank (voor die mooie staal kleur) gespoten frame van 5x5cm en een blad gemaakt van verouderd steigerhout. Van zware kwaliteit metaal.


Dat doe je bij Leen Bakker. Oude, industriële sidetable. Een industriële sidetable waar de maten zijn aangepast aan de bank zodat deze mooi aansluit. Prachtige sidetable met stoer metalen onderstel en mooi verweerd blad. Stoer teakhouten sidetable in een mooie warme kleur.


Bestel deze direct online bij Cedge Meubel. Creëer extra ruimte met een mooie sidetable van De Kistenkoning. Oude houten sidetable met lade. Zo kan je de sidetable opleuken met . Ben jij op zoek naar een gloednieuwe sidetable?


Voorzien van laden en een unieke uitstraling. Stoere set industriële vintage salontafel. De planken liggen er los in, en zijn aan zijde geschaafd en de andere kant is geborsteld. Hele stoere en aparte sidetable , tafel, met verzinkt blad. Het verzinkte gedeelte zit in het midden van het tafelblad.


Op de latten aan de onderzijde kun je nog . Volledig ecologisch gemaakt in Belgie. Blad in gebruikt baddingenhout, onderstel groen metaal. Super stoere en loodzware stalen sidetable in industriële stijl.


Code: MC-CN1Prijs: € 2900 . Samen met een stalen frame creëer je hiermee de industriële uitstraling in je interieur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts