donderdag 17 augustus 2017

Salonkist

Witte salonkist authentiek gemaakt 100x100xop wieltjes met manden met veel ruimte erin. Mooie grenen houten salonkist salontafel met grote laden. Een salontafel met karakter. Het teakhout heeft al een leven achter de rug, maar is verwerkt . De Zuiver Collectie is gemaakt van massief eikenhout gecombineerd met eikenfineer.


Mooi strak vervaardigt met kubistische vormen.

Deze teakhouten salonkist heeft laden en aan de achterkant een klep voor bergruimte. We hebben de salonkisten in verschillende afmetingen. De salonkisten zijn relatief nieuwe items in de collectie van DOC Living.


Als alternatief voor een salontafel is de salonkist in het leven geroepen. Deze salonkist is op iedere maat te bestellen, en past dus in elke woonkamer. Met zijn fraaie design springt salontafel Rocheville direct in het oog.


Een maatvoering van 100x100cm met handige laden biedt voldoende ruimte . Ik ben geïnteresseerd in een.

Het beschikt over een robuust uiterlijk wat zeer goed past bij de loungekisten. Het is zowel mogelijk om het te gebruiken als . Waarom heb ik voor dit meubel gekozen? Welke houtsoorten en waarom?


Iron Het Iron programma heeft een stoere uistraling door de combinatie van metaal met acacia. De letters en cijfers die in het programma zijn verwerkt maakt dit . Laat het ons weten of kom langs in . Salon kist wit met push open lade. De teakhouten salonkisten zijn gemaakt van oud teakhout of juist mooi glad nieuw teak. Deze witte tafel is afgewerkt met een zeer kwalitatieve . Salontafel van bewerkt teakhout met een industriële look door de metalen poten.


De salontafel biedt extra opbergruimte achter de schuifdeur. Categorieën: Salontafel, Tafels. In gladde uitvoering of robuust. Te leveren in de kleuren: koloniaal, thee of blank teakhout.


U kunt dit product laten bezorgen of in onze winkel afhalen. Salontafel Vivienne uitgevoerd in gerecycled teak met een white-wash finish, onderstel vintage metaal. Salonkisten zijn ook in andere maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Een eiken woonprogramma, met een warme uitstraling, de kleur Mountain Grey . Morwel salonkist is een eigentijds eiken tafel. Door de mooie selectie eikenhout met fijne nerfstructuur, . Wij wilden graag het ( voor ons storende) naamplaatje er niet op. Deze pin is ontdekt door Jenna Stam. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Kantoor Lunaworx Steenfabriek . Salonkist Miami 1X met Laden Classic Oak greep Classic.


Deze brocante kist is te gebruiken voor opbergruimte en als salontafel. Salontafel Belleville een prachtige moderne salontafel met strakke lijnen die meteen opvalt! De vintage kist heeft een nostalgische uitstraling en mooie bestoken panelen. Deze unique kist is leuk om te gebruiken als salontafel of makkelijk voor wat extra bergruimte.


Met laden, laden en open hoekvak aan de lange kanten. De laden zijn standaard op luxe . Hij kan ook in 90x90xbesteld worden. Dit zijn echte oude houten kisten, elk artikel is dus verschillend van kleur, afmeting en vorm.


Gratis verzending vanaf EUR 29 . Producten die u wellicht ook leuk vindt. Verkrijgbaar in: Onbehandeld teak koloniaal gekleurd teak. Het is ook mogelijk om de salonkist naar wens op kleur te maken. Uitvoerbaar in vele kleuren! En ook de salon-kist krijgt een white-wash look.


SALONKIST MET LADENBLOK MONTA (1CM). Leverbaar in diverse kleuren! Deze site kan uw aanvraag NIET succesvol . Aanvraag voor meer informatie. Massief houten salonkist 110x70x(gebruikt).


Boven blad in twee delen met opbergruimte in de kist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts