woensdag 2 augustus 2017

Stalen frame tafel laten maken

Wij ontwerpen en maken stalen onderstellen voor tafels. Een van de meest populaire items in het interieur is de eettafel. Wilt u een industriele tafel op maat laten maken ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Eiken tafel met stalen frame. Heeft u zelf een tafelblad ? Ons X model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële . Losse tafelonderstel Frame tafelpoot U. Deze strak afgewerkte stalen onderstellen zijn geschikt voor eetkamertafels,.


U kunt bij ons dus ook uw tafelonderstel op maat laten maken en naar wens . In stappen je tafel op maat! Mangolook eiken tafelblad. In de werkplaats maakt de Terrasbrander een tafel met stalen onderstel. Bestel deze stoere, degelijke industriële tafel met ijzeren onderstel in de standaard maten. Wil je een andere maat vul dan.


Industriële tafel op maat laten maken. Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel. Stalen Frame Aluminiumframes.


Naast de aluminium frames, kunt u nu ook bij ons . Juist door een tafel met stalen frame te maken. Stoer onderstel van onbehandeld staal. Onder de poten van het onderstel zitten beschermende zwarte insteek doppen. Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel op maat.


Zo kunt u ervoor kiezen om de lasnaden in het zicht te laten of juist glad af te werken , het geheel onbehandeld. Tafels met houten onderstel. Een stalen onderstel voor uw tafel of bureau laten maken ? Dat kan bij Metaalwinkel Amsterdam.


Wij maken stalen onderstellen voor een salontafel, ronde tafel. Een design eettafel of eetkamertafel op maat kunt u laten maken bij STAAAL. De eettafel - frames maken wij van staal of van RVS (roest vast staal ). Deze moderne eettafel is gemaakt van een stalen frame in combinatie met een eiken tafelblad. Het frame had de klant al laten maken en ze wilden er een . Dus, als u zelf een ontwerp hebt gemaakt, kunt u dit bij ons laten maken.


In deze DIY delen we het stappenplan van de eikenhouten tafel met stalen frame met jou. Zo kun je zelf een stoere eettafel maken. Onze filosofie is om meubels te maken die voor zichzelf spreken, die zich. Hierbij kunt u denken aan uiteenlopende staal, diverse houtsoorten, marmer en roestvaststaal. U kunt er voor kiezen om een eigen eettafel met stalen onderstel te laten maken of u kunt een geheel eigen ontwerp met ons bespreken.


Een steigerhouten met stalen onderstel zorgt voor extra stevigheid. Je kan zelf kiezen van welke houtsoort je je nieuwe tafel wilt laten maken ! Het is ook mogelijk om het stalen onderstel van de tafel te spuiten in een speciale . Deze prachtige vormgegeven steigerhouten tafel met stalen frame is. Zit uw maat er niet tussen, we maken de steigerhouten tafel graag naar wens op maat. U kunt uw industriële tafel door ons op verschillende manieren laten behandelen.


Ella steigerhouten tafel wit stalen onderstel. Olivia met stalen onderstel . Op zoek naar bijvoorbeeld een prachtige tafel , salontafel of een ander soort. Slanke rechthoekige tafel met ranke stalen poten op iedere hoek, ingewerkt in het werkblad. Maatwerk bankje Job, massief hout met stalen frame.


Omschrijving: tafel met poten van gebogen plat-staal en eiken planken. Naast een set van twee poten is een stalen frame , ook wel dubbele . Wij kunnen u persoonlijk adviseren en voorbeelden laten zien als u bij. Het RVS onderstel voor onze nieuwe eettafel en salontafel zijn perfect gemaakt. Dit als een soort verhoogde vitrine op eenzelfde stalen frame.


Deze tafel , met een klassieke vormgeving, maken wij voor u met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts