donderdag 12 juli 2018

Bijzettafeltje eikenhout

Vind bijzettafel eikenhout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vele aanbiedingen bij bol. Opzoek naar een stoere maar toch chique eettafel? Dan is de eettafel Loft wat voor jou!


Deze eettafel heeft door zijn tafelblad van oud eiken … € 5400. Bij Goossens vind je een ruim assortiment bijzettafeltjes ! Bijzettafel vierkant (set van 3). Prachtig voor een vaas met bloemen, handig voor de lectuur of een dienblad vol hapjes: de. Een bijzettafel is handig én multifunctioneel inzetbaar in meerdere ruimtes in uw huis. Eijerkamp heeft een breed assortiment van bijzettafels in diverse . Bekijk en kies uw favoriete bijzettafel ! Sfeervolle houten, design en ronde bijzettafeltjes vind je bij KARWEI.


Woood bijzettafel Jans hout en metaal zwart set van 2. Bijzonder design bijzettafeltje gemaakt van top kwaliteit naturel eikenhout in whitewash op wit metalen frame. Uit de collectie van Universo Positivo. Dit bijzondere designtafeltje vind je echt nergens anders. Kom langs in de verrassendste design studio van . Ronde industriële bijzettafel van eikenhout. Deze meubel, uit de Bok collectie, kan als bijzettafeltje of nachtkastje dienen.


De Ethnicraft-meubelen in massief eikenhout. Royale Engelse tilttop- of wijntafel met een mooie blonde kleur, vervaardigd van eikenhout , in perfecte staat. Items in galerie staan . In dit bijzettafeltje met massief blad voel je duidelijk de structuur van het eikenhout. Combineer met de andere meubelen uit de Farbo collectie voor een . Een handige bijzettafel die gemakkelijk past bij andere meubels en zich al gauw thuis voelt in je interieur.


In een huis vol scandinavische invloeden, retro of . JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse soorten en. Eiken bijzettafel Blok is een praktische bijzettafel op transparante wielen. De bijzettafel is uit één massief stuk hout ! Kenmerkend zijn de scheuren en noesten. Ben je op zoek naar een stoere, moderne bijzettafel in je woonkamer? Deze houten bijzettafel sluit perfect aan op de stoere en robuuste meubels uit de Ava-serie.


Het bewerkte oppervlak van het hout en de. Een mooi natuurlijk bijzettafeltje dat u even bijschuift als de salontafel nét iets te ver weg staat. Moderne en strakke eiken salontafel Tropisch met stalen tafelpoten en voorzien van een eikenblad.


Deze eiken salontafel maakt het interieur in de woonkamer . Glazen salontafel van het Nederlandse merk Kokoon Design. Ook uw wens voor een onderstel is te realiseren, deze kan gemaakt worden in het hout of in ruw staal. Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje ? STOCKHOLM bijzettafel , set van walnootfineer. LISTERBY salontafel, wit gelazuurd eiken. LabelRond Salontafel Industrieel 80Ø Mango Hout Metaal Zwart.


Gebruik de SACKit Nordic bijzettafel overal in huis. Deze kleine tafel geeft je huis mooie details en dat speciale Deens design gevoel. Afmetingen: 35x50x64cm (LxDxH).


Laat het ons weten, al onze . Agnetta bijzettafel rond - wit marmer - 41x4cm. Deze exclusieve salontafel is gemaakt van een massief Notenhouten blad en een RVS onderstel. Ze zijn beschikbaar in alle soorten en maten, altijd op basis van hout met een duurzaam karakter.


Perfectly Imperfect, waardoor bovendien geen model precies. Een eiken salontafel voor in elke situatie. Het basiselement is stationair, de overige twee elementen schuif je onafhankelijk van elkaar in twee richtingen uit. Houten salontafels hebben een natuurlijke uitstraling en zorgen voor een warme sfeer in jouw zithoek.


De structuur en de kleur van het hout geven de zithoek . Hout is het materiaal dat zorgt voor sfeer in huis. Het straalt warmte uit en je kunt het in vrijwel elke interieurstijl verwerken. Deze Wout bijzettafel van Woood is gemaakt van eikenhout. Deze vierkante bijzettafel heeft een stijlvol ontwerp en is erg stabiel vanwege de brede tafelpoten . Uniek bijzettafeltje met blad in vorm van een schijf teakhout. Scandi salontafels: strakke lijnen in combinatie met licht hout zorgen voor dat.


De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel. Een boomstam van miljoen jaar ou bestaand uit fossiel hout , waarin alle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts