dinsdag 17 juli 2018

Eiken boomstam

Vind eiken boomstammen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop boomstammen eiken op Marktplaats. Wij werken uiteraard enkel met Franse Eik gekend voor zijn diepwarme bruine kleur.


Onze massieve eettafels, tuintafels, salontafels, bijzettafels, consoles enz . Eiken , Iepen, Noten, Acacia.

Eerlijk Europees hout uit goed beheerde bossen, daar geloven wij in. Wij selecteren de stammen zelf op basis van uiterlijke . Een eiken boomstam tafelblad bestelt u eenvoudig online bij QATRINA. Mochten uw afmetingen er niet bij staan: wij leveren desgewenst ook . De lengte van de tafel is 2cm. Het tafelblad wordt standaard onbehandeld. Deze stoere tafels zijn voorzien van een rustiek eiken blad met een dikte van centimeter, welke aan beide kanten beschikt over een boomstamrand.


Wij werken veelal met Europees eiken van verschillende afmetingen en kwaliteiten, foutvrij,. Toilet meubel boomstam plank eiken.

Selecteer de maat en dikte van uw bla uw onderstel, en de verdere afwerking van de tafel. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en deze eiken tafels voldoen aan de hoogste kwaliteits-eisen: - Onze massief eiken tafelbladen zijn gemaakt uit het . Meubelfabriek Westra produceert massief eiken bladen op maat. In het Friese Burgum worden alle eiken bladen gemaakt van zeer goed meubelhout. We maken de tafels met een robuuste boomstam rand of met een . L160xB90xD- €280 L180xB90XD- €3198 . De tafels zijn afgelakt met industrielak, vrij van metalen en voldoen zelfs aan de eisen voor speelgoedhout. Elke eiken boomstamtafel heeft een bijzondere natuurlijke uitstraling.


De nerven en de knoesten van het hout geven de tafel karakter. Massief eiken boomstam tafelbladen. De grootste voorraad van Nederland. Een prachtige massief eiken eetkamertafel met een zwaar massief eiken onderstel.


Het typerende onderstel maakt deze tafel een bijzonder object in uw . Deze ruw geborstelde eiken tafelbladen zijn gemaakt van extreem oud sloophout. De tafelbladen zijn samen te stellen met metalen poten. Afmetingen bespreekbaar, wordt op maat gemaakt.


Neem contact op voor meer info. TAFELBLADEN OUD EIKEN HOUT.

Nu eiken boomstam bijzettafel. Kleine tafel €1-, grootte tafel € 2-. Nu bij Jellesma ijzer en houtbewerking! Unieke handgemaakte boomstamtafels. Bekijk onze collectie tafels van boomstam.


Hoge kwaliteit hout en afwerking, op maat gemaakt. Vergeten door de lokale boer, helemaal onder het stof en ruw als schuurpapier zagen wij van OOOX er een fantastischblad voor een salontafel in. Een salontafel met een natuurlijke uitstraling. Met dit massief eiken blad heeft u een ware Eye Catcher in huis gehaald. Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Onze boomstam tafelbladen zijn vervaardigd uit rustiek . Ruime voorraad zwevende houten boomstam wandplanken uit o. Blinde bevestiging aan de muur! Dat u den naam der oude belden Van eiken boomstam tegen zendt. De kast kan op de standerd gedraaid . Bezoek vooral die breede heiden , En zie hoe de arme en schrale grond Herschapen werd . Industriële eiken salontafel Trije is een stoere salontafel met eiken boomstam blad. De salontafel heeft een zwart stalen frame.


Welkom bij Stevige Tafels! Bij StevigeTafels vinden wij de kwaliteit het allerbelangrijkst. Doordat al onze tafelbladennauwkeurig met de hand worden gemaakt . Door middel van kleurvernissen kan men echter vrijwel elke kleur aan eiken geven.


De boomstambladen van Woodindustries hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling. Wil je iets authentieks in huis? Dan is een eiken boomstamtafel zeker de moeite waard.


Door de unieke boomrand is elke boomstamtafel anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts