donderdag 19 juli 2018

Industriele wielen oud

De sloophout eettafels van DOC Living, een prachtig meubelstuk uit een prachtige collectie meubels. De tafels zijn gemaakt van oude vissersboten. Deze sloophouten tafel Amstelrijck is een tafel met een hele geschiedenis.


In onze fabriek maken we deze sloophouten tafel van sloophout op maat. Steigerhouten eettafels geven karakter aan je woonkamer, eetkamer of keuken. Alle tafels worden gemaakt van stoer steigerhout.

De mogelijkheden voor jouw . Bekijk de designcollectie van . Een sprekend meubelstuk, zoals een sloophout tafel , is geschikt voor bijna elke ruimte in uw huis of kantoor. Om aan te leven in uw keuken, te dineren in uw . Na jaren waarin de rechthoekige eettafel domineerde is de ronde tafel nu bezig aan. Nu in de aanbieding van €2voor € 11Deze eettafel van gerecycled hout in een antieke stijl.


Het maken van een tafel voor buiten van sloophout door meubelmaker Reijer Mol. Deze tafel is gemaakt van grote vloerdelen.

Mooi eettafel van sloophout in wit en grijs tinten. Mooie op maat gemaakte tafels van hergebruikt hout. Goedkope eettafel van sloophout met stalen X-frame.


Mooie industriële sloophouten tafel met stalen frame tegen de laagste prijsgarantie bij . Massief eiken tafel met door elkaar gevlochten w-poten. Ronde tafel eiken met rvs rand en middenpoot. Rond tafelblad sloophout met houten rand. Het tafelblad is gemaakt van grenen sloophout en opgedikt met een verstek lijst van gebruikt steigerhout. Dit houdt in dat het tafelblad een lijst om de buiten . Het blad van deze tafel is gemaakt van sloophout (houtsoort: vuren).


Het sloophout is afkomstig uit een gevangenis in Rotterdam! Verder is het blad behandeld . Ze zouden de gezellige keuken met alle herinneringen afbreken en een roestvrijstalen kookeiland neerzetten, en een eettafel van sloophout met van die harde . Onze collectie boomstamtafels, unieke tafels voor een normale prijs. Een tafel met boomstamblad is altijd uniek vanwege de houtnerven die in elke laag van de. Prachtige tafel met een boeren onderstel, van oud balkhout, tafel is geschilderd . Een prachtig blad van Europees naaldhout heeft door de jaren heen .

Sloophout reclaimed tafel. Op zoek naar een tafel van sloophout of een sloophouten tafelblad? Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!


Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. De eettafel sloophout Lavis Otar is een stijlvolle tafel van gerecycled hout. Verkrijgbaar bij Onlinedesignmeubel. Glossytafels creëert originele tafels gemaakt van oud hout, afgewerkt met een gladde transparante hars, epoxy, geplaatst op een stoer stalen onderstel.


De maat van de vloer tot de onder kant van de tafel is cm. Afmeting tafel : 240x100x76. Ook te gebruiken als werktafel voor bijvoorbeeld steenbewerken! Eettafel Hardenberg (sloophout).


De absolute blikvanger in je huis. De wit stalen poten geven de tafel een strakke en eigentijdse . Een eettafelbank van sloophout of een van de andere meubels uit de collectie. Wij maken houten meubels van onder andere sloophout , steigerhout en eikenhout. Robuuste industriële tafel met 5cm dik blad van sloophout balken en met . U vindt HENK_MADE ook hier.


Ecosia gebruikt de advertentie-opbrengsten van je zoekopdrachten om bomen te planten, daar, waar ze het hardst nodig zijn. Door met Ecosia te zoeken . Het adres voor een handgemaakte unieke tafel ! Altijd ruim bijzondere tafels op voorraad! Wij werken alleen met lokaal hout!


We zijn ons bewust dat er heel wat tafels worden gemaakt en bijna evenzoveel op andere sites worden aangeboden. Tafel gemaakt van sloophout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts