woensdag 25 juli 2018

Stalen tafel frame

Stoere robuuste met de handgemaakte industriele tafelpoten, model stalen frame tafelonderstel 4xkoker. Vind stalen tafel onderstel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Op zoek naar een stalen tafelframe ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren.

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel. Boomstamtafel met stalen frame. Houten tafel met stalen frame. In stappen je tafel op maat! Mangolook eiken tafelblad.


Een stalen onderstel voor uw tafel of bureau laten maken? Dat kan bij Metaalwinkel Amsterdam.

Wij maken stalen onderstellen voor een salontafel, ronde tafel. Bent u op zoek naar een echte eye-catcher voor in uw interieur? Laat dan een stalen tafel frame ontwerpen door Metal Arts in Den Haag. Dit is de minimale lengte die je . Stoer en grove tafel van sloophout en stalen frame en onderstel. Zwaar industriële tafel met een stalen frame waarop een zwaar eikenhouten blad (60mm dik) rust.


Tafel bestaat uit een stalen gepoederlakt frame met daar bovenop een zwart fumé glazen tafelblad. Denk je dat je de perfecte samenstelling voor je interieur hebt gecreëerd? Zo bouw je zelf een prachtige . Het interieur is nooit af. Naast de aluminium frames, kunt u nu ook bij ons terecht voor stalen ( tafel ) frames in alle soorten en maten. Alle denkbare stalen onderstellen leverbaar.


Kies een tafelblad en het gewenste metalen frame waarop het blad bevestigd moet worden. Stel je eigen tafel samen. Moderne tafel gemaakt van een stalen frame in combinatie met een eiken tafelblad.

We hebben standaard maten voor het frame, maar het is uiteraard mogelijk om het stalen tafelframe op maat te laten maken. Deze prachtige vormgegeven steigerhouten tafel met stalen frame is leverbaar in diverse afmetingen en staalkeuren (poedercoating). Prachtige houten eettafel. Industriële tafel met stra. Deze tafel kan in elk formaat gemaakt worden.


Wil je meer weten of heb je vragen bel of mail gerust. De minimale bestelhoeveelheid is stuks! Afmetingen voetstuk: - hoogte van het tafelvoetstuk model Hamburg Duo ca. Tafelframes zijn in van de gevallen maatwerk het is daarom altijd raadzaam om contact met ons op te nemen in verband met wensen die u aan een frame.


Met een op maat gemaakt los onderstel krijgt uw tafel een nieuwe look. Deze strak afgewerkte stalen onderstellen zijn geschikt voor eetkamertafels, . Houtkwadraat maakt uw stalen frame tafel op maat. X en Y frames , ijzeren onderstellen.


Nu online te verkrijgen voor slechts €6per tafelpoot. Frame tafelpoot 4xkoker. Handgemaakte industriele tafelpoten , model stalen frame tafelonderstel. Stoere tafel met stalen frame Curacao is deze met X-poot model “Fuerte”. Een ontwerp dat niet standaard is.


Een campingtafel hoeft niet altijd lomp of groot te zijn. De Camp-Gear tafel is een compacte en handige campingtafel. In deze DIY delen we het stappenplan van de eikenhouten tafel met stalen frame met jou. Zo kun je zelf een stoere eettafel maken. Poedercoaten is het aanbrengen van een coating(verf) in poedervorm.


Tegenwoordig zie je het in bijna elk bekend woonblad. Meubels die de combinatie vormen tussen natuurlijk materiaal . Eindelijk hebben wij de oplossing in huis gevonden, een stalen tafel frame. Ons huishouden bestaat uit meerdere kleine kinderen die vaak . De vergadertafel die we ontwierpen en bouwden, had een ruw stalen frame met een kalkstenen tafelblad , alweer een heel moderne versie van een klassieke . Stalen tafel onderstel op maat voor de Zaanse Sportbank.


Staalmaker maakt vele onderstellen op maat en hierin is alles mogelijk. ZELF met BEFO STAAL een komplete werkbank voor minder dan f 3— Een. Speciaal ontworpen tafel voor Breda Aviation. De stalen poot is geïnspireerd op een vliegtuig propeller.


U-poten, X-poten, stalen poten, houten poten en onderstellen met verschillende afwerkingen zijn. Eikenhouten Ster- frame onderstel voor rechthoekige tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts