dinsdag 3 juli 2018

Eiken houten bankje

Sidetable HALLUND lades eiken. Volledig uittrekbare lades. Bekijk ook onze andere goedkope Goedkope Tafels. Altijd de laagste prijsgarantie. Een sidetable kopen doe je bij De Bommel.


Leuk om op een sidetable hippe woondecoratie te zetten, of ook handig als sleutelkastje in de gang.

Dan is deze stoere sidetable Amersfoort absoluut wat je zoekt. Dit prachtige meubel heeft veel opbergruimte ( lades en een groot open vak) en ook bovenop. Moderne teak sidetable 160cm. Deze retro wandtafel gaat met de allernieuwste trends mee. Hij is gemaakt van teakhout en voorzien van lades.


Door een unieke samenstelling van lakken behaalt men een . Een natuurlijk gevoel en strakke lijnen, dat is wat de WAYAMPI side table van metaal en mangohout met laden kenmerkt. Dit bijzetmeubeltje is gemaakt. De Maijke sidetable heeft een romantisch design dankzij de hartvormige.

Metalen sidetable met lades. Industriƫle sidetable met lades. Deze metalen sidetable heeft de volgende afmetingen:. Teak side table Bella lades en vele teakhouten side talbes leverbaar uit voorraad gratis en snelle bezorging en montage in Nederland.


Een zware kwaliteit metalen sidetable met twee lades die sluiten door middel van een magneet. Deze sidetable is voorzien van laden. Afwerking geschuurd en gelakt. Levertij Direct leverbaar. Voor andere afmetingen, neem . Op zoek naar een sidetable dark industrial lades ? Of kom gezellig langs in de winkel!


Het plankenmodel onderblad is ook greywash. Een strakke sidetable uit onze eigen huiscollectie? Dat is de Cube sidetable modern. Het materiaal waar gebruikt van gemaakt is teakhout. Deze mooie haltafel heeft een moderne witte kleur met een licht geborsteld en vergrijsd teakhouten blad.


De haltafel heeft een mooie strakke poot, perfect . De WOOOD Silas sidetable - Lades - Eikenhout Geborsteld - Black Night heeft een moderne uitstraling en is een mooie toevoeging aan je interieur. Dit mooie, smalle model vind al gauw een plekje in de hal, keuken of slaapkamer.

Archief van verkocht antiek klik hier voor alle beschikbare items Engelse Victoriaanse mahoniehouten wandtafelDeze Engelse sidetable is gemaakt in ca. Het product dat u geleverd krijgt kan hierdoor iets afwijken van de afbeelding. Echt een eyecatcher deze oude en uniek sidetable. Het is een oud diamantslijperswerkbankje voor twee personen uit. Afmetingen authentiek tafeltjeLengte = 75cmBre.


Meubeltrack is het inspiratieplatform voor sidetables , wandtafels en haltafels. Strakke teakhouten side table met laden op rail. De greeploze laden geven dit meubel de strakke uitstraling. Onbehandelde teakhouten uitvoering superglad . Vaste afhaalprijs: € 23= Prijs incl. De meubelcollectie Lisa is een strak vormgegeven, wit woonprogramma dat op stijlvolle wijze is gecombineerd met rustieke, vergrijsde houten accenten.


Mooie sidetable met lades gemaakt van sheesham hout uit India. Verkrijgbaar in uitvoeringen namelijk naturel hout en whitewashed wit kleur. Een d-Bodhi Fendy sidetable met twee lades : handig voor je mutsen en handschoenen in de hal!


De mix van teakhout en metaal geeft. Klassieke sidetable voorzien van twee laden. Past perfect in een landelijk interieur. Rustieke teaken wandtafel met vierkante poten. Deze wandtafel is gemaakt van oud hout en daarom heeft ieder wandtafel een . Schattige sidetable uit de Xpression Rustique-serie (kruizen) in landelijk wit met rustiek eiken blad en plateau onderop in de kleur Smoked Grey.


Ook in andere kleuren tinten verkrijgbaar! Bodilson Twins coffee table - Set van 2. Handgeschilderd witte sidetable met gerecycled teakhouten top. Diverse modellen poten en diverse grepen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts